Avast! Free Antivirus 9.0.2011

Avast! Free Antivirus


Avast are cele mai multe caracteristici ale antiviruşilor gratuite, capabilităţi în timp real inclusiv de webe-mailIMP2Pscuturi de reţea, scanare boot-time şi o blocare a fişierelor care se comporta neadecvat. Ultima versiune de avast! o puteţi găsi la www.avast.com în sectorul Download. Pentru a vă înregistra produsul mergeţi aici iar după înregistrare vi se va elibera o licenţă valabilă un an. Această înregistrare o puteţi face şi din program iar pentru schimbarea limbii  la Settings. Cele mai noi actualizări pentru baza de date a viruşilor le găsiţi manual şi la Download Updates.

Norman Malware Cleaner 2.07.06

Dacă nu aveți un antivirus acest program va scana și va elimina virușii, troienii și alte tipuri de malware numai în cazul în care computerul este deja infectat. Nu se instalează în sistem, doar se lansează fișierul executabil .exe după ce a fost descărcat de pe site.

will scan and remove viruses, trojans and other types of malware


Descarcă soft gratuit: Norman Malware Cleaner 2.07.06 

LibreOffice 4.0.2

LibreOffice este un program gratuit ce cuprinde procesor de text, calcul tabelar, slideshow și altele.
LibreOffice versiunea 4.0.2  se poate descărca de la www.libreoffice.org  atât pentru sistemele de opereare Windows, Mac, Linux cât și versiunea portabilă. Modificările produsului se găsesc la ReleaseNotes.

procesor de text, calcul tabelar, slideshow și altele




Internet Explorer 10

internet explorer 10Internet Explorer 10 a fost lansat în data de 26.02.2013 pentru sistemele de operare Windows 7 SP1 32-bit sau 64-bit și Windows Server 2008 R2 SP1 64-bit. El deja vine preinstalat în Windows 8 sau Windows RT. În jur de o săptămână această versiune va fi inclusă în Windows Update.

Download Software Gratuit: Internet Explorer 10.0.9200.16521