Yahoo! Messenger

O altă aplicaţie pentru mesageria instant foarte des utilizată este Yahoo! Messenger. Pentru a ocoli instalarea unor aplicaţii în plus, instalarea se face personalizată şi anume prin "Custom install". În primul rând dacă nu doriţi ca browserul dumneavoastră să pornească cu Yahoo! ca pagină principală şi motorul de căutare să fie ca setare implicită atunci debifaţi-le pe amandouă. La fel şi bara de scule Yahoo! Toolbar după preferinţe se debifează. În momentul de faţă el nu este compatibil cu Google Chrome. 

Software Gratuit: Yahoo! Messenger


Dupa ce aţi citit şi bifat Termenii, Condiţiile Suplimentare şi Polititca de Confidenţialitate atunci sunteţi gata pentru instalarea mesageriei instant.

Software Gratuit: Yahoo! Messenger


Software Gratuit: Yahoo! Messenger

În momentul respectiv se va descărca în calculator fişierul executabil apoi automat va porni şi instalarea. Odată instalat Yahoo! Messenger şi apoi lansat,  pentru al folosi în limba română nu trebuie decât să mergeţi la "Language", se apasă "r" pentru a caută română. În listă nu este trecută ca setare implicită aşa că automat va fi descărcată traducerea şi instalată pentru mesagerie.

Software Gratuit: Yahoo! Messenger

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu